Menu Screen Reader

8
Imposible procesar la plantilla:FreemarkerTemplate: menus/ruta.html Page: menus/ruta.html. get(plugin@seo@va) failed on instance of org.canyamo.apps.menus.items.model.i18n.I18nMenu
  • Imprimir

Saluda de l'Alcalde


Benvinguda de l'Alcalde a les veïnes i veïns del municipi de Riba-roja de Túria.

(id: 6228)Estimats veïns i veïnes, després de les passades eleccions de maig, em dirigisc a vosaltres per agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres i transmetre la il·lusió d'un canvi que a poc a poc va a anar materialitzant-se.

El meu desig és compartir amb tots vosaltres la il·lusió en esta  nova etapa, una etapa de canvis i de polítiques participatives en què els ciutadans, sigueu els protagonistes.

Més que mai, m'honra poder ser l'alcalde de Riba-roja de Túria i dur a terme un projecte municipal  que té com a objectiu prioritari  solucionar els problemes de la ciutadania i millorar la seva qualitat de vida. Junts ho aconseguirem i farem possible que Riba-roja siga una ciutat d'avantguarda, un referent. Aconseguirem situar Riba-roja en el lloc que es mereix.


Benvinguts a la web de l'Ajuntament, en el meu nom i en el de Corporació Municipal, vos  convide a visitar i participar en este  espai de tots i per a tots.

Una salutació,

 

Robert Raga,
Alcalde de Riba-roja de Túria