Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

ProcÚs de matriculaciˇ per al pr˛xim curs 2012-13

L'Ajuntament de Riba-roja del T˙ria facilita la informaciˇ relativa al procÚs de matricula dels ColĚlegis d'Educaciˇ Infantil i PrimÓria per al pr˛xim curs 2012-2013.

'EDUCACIË' 25 d'abril de 2012

Com cada any, la Conselleria d’Educació ha publicat el calendari i el procediment d’admissió d’alumnat de centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics per al curs 2012-2013.

Les normes que regulen el procés d’admissió d’alumnat es determinen per mitjà de:


Totes estes normes es troben en el DOCV i en la pàgina web de la Conselleria d’Educació. Per a accedir a estes s’ha d’entrar per la web de la Generalitat http://www.gva.es opció Conselleries > Conselleria d’Educació, i en la part dreta de la pantalla l’opció d’Admissió d’alumnat.

El Consell Escolar Municipal, a proposta de la Comissió d’Escolarització, ha aprovat la zonificació del municipi per a este procés de matrícula. La dita proposada s’ha remés a la Direcció Territorial d’Educació per a la seua aprovació definitiva. D’esta manera, cada domicili de la localitat es troba situat en una àrea d’influència del menys dos Centres públics del municipi, un amb programa educatiu PIP i un altre amb PIL o PEV. Els mapes de zonificació es troben publicats en els diferents col·legis de la localitat, en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, així com en esta pàgina web.


S’informa totes les famílies que vagen a participar en el procés ordinari de matrícula que el dimecres 25 d’abril a les 19:00 hores en la sala d’actes del Centre Social es realitzarà una reunió informativa.

Els sobres de matricula s’arreplegaran a partir del dijous 26 d’abril de 2012 en l’Ajuntament. Els documents que conté el sobre de matrícula, són els següents: