Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Setmana de la Dona 2012

(1)
Dones emprenedores del municipi contaran la seua experiŔncia empresarial en lĺacte inaugural.

'DONA' 24 de febrer de 2012

(id: 2318)L’Ajuntament de Riba-roja del Túria, a través de la Regidoria de la Dona i Foment de la Igualtat i amb la participació del Consell Municipal de la Dona ha dissenyat un interessant programa d’activitats per a la Setmana de la Dona 2012 que se celebrarà de l’1 al 10 de març. L’acte inaugural comptarà amb la participació de dones emprenedores del municipi, que exposaran al públic la seua experiència personal en el món empresarial. Serà a les 19:00 en l’Ajuntament. El 2 de març a les 19:30 hores en el Centre d’Informació Juvenil, l’Associació Amamanta oferirà la xarrada ‘Sexualitat i Maternitat’, a càrrec de Rosa Furió, Comare del Centre de Salut de Riba-roja del Túria, Salomé Laredo Ortiz. Doctora en Farmàcia i Adoración Hernández Martínez, Doctora en Biologia.  El 3 de març a les 10:30 hores, davall el lema ‘Passos per la Igualtat’ es realitzarà una ruta pel Parc Natural del Túria fins al Plataner de Traver, amb especial parada en la Casa de la Molinera i el 4 de març es realitzarà una visita al Jaciment Visigot del Pla de Nadal amb eixida a les 11.00 hores des de la Tourist Info (inscripcions  c/Cisterna. Tel 96 277 21 84)

L’Auditori Municipal serà un altre punt de trobada, les persones aficionades al cine tindran l’oportunitat d’assistir el 7 de març a la projecció de la pel·lícula ‘Les dones de veritat tenen corbes’. L’entrada serà gratuïta. El 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, se celebrarà un acte central amb els Instituts de Secundària del municipi, participants del Concurs ‘Mural per la Igualtat’.  En este acte es donarà a conéixer el guanyador del dit concurs i es llegirà un manifest preparat per cada un dels centres en reconeixement dels Drets de la Dona i els principis d’igualtat. A les 19:30 hores en el hall de l’Ajuntament se celebrarà l’acte ‘Dona i Cultura’, amb la participació de dones del municipi. El nou règim especial de la Seguretat Social d’empleada de la llar serà el tema central de la xarrada que s’oferirà el 9 de març en el Centre d’Informació Juvenil, en la que es donaran a conéixer tots els aspectes relacionats amb el nou decret.

El programa d’activitats es tancarà amb el II Torneig Mixt de Pàdel que se celebrarà els dies 9 i 10 de març en el Poliesportiu Municipal. Els diners recaptat per les inscripcions (20€/parella) serà donat a una associació de suport a les dones. Inscripcions: fins al 5 de març en el Pavelló Municipal

Curs d’Igualtat

La Regidoria de la Dona i Foment de la Igualtat també ha programat del 23 al 30 d’abril de 19.00 a 21.00 hores un Curs d’Igualtat. La preinscripció serà del 20 al 30 de març. Formalització de l’inscripció del 2 al 14 d’abril. Preu 15€. Més informació en el Centre d’informació juvenil.

 

En el document adjunt es troba: