Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

ProcÚs de matriculaciˇ Escoles Infantils Municipals curs 2012-13

LĺAjuntament de Riba-roja del T˙ria facilita la informaciˇ relativa al procÚs de matricula de les Escoles Infantils Municipals per al pr˛xim curs 2012-2013.

'EDUCCIË' 27 de marš de 2012

Per a participar en el procés de matrícula de les Escoles Infantils Municipals per al pròxim curs 2012-2013 l’Ajuntament de Riba-roja del Túria posa a disposició dels ciutadans del municipi i pares dels xiquets la possibilitat de realitzar els tràmits de forma telemàtica, per a això és requisit necessari posseir un certificat digital, sent els certificats acceptats pel portal els següents:

- DNIe (Document Nacional d’Identitat electrònic).
- ACCV (Autoritat de certificació de la Comunitat Valenciana), que es pot obtindre en el Punt de Registre d’Usuari que es troba en les oficines municipals situades en Plaça de l’Ajuntament núm. 9.

Després d’accedir a l'Oficina virtual i per a fer ús de la plataforma, la primera vegada que un usuari accedix ha de sol·licitar la seua activació. El sistema notificarà al compte de correu electrònic associada al certificat digital la confirmació de la dita activació i a partir d’este moment l’usuari podrà fer ús de tots els servicis oferits en la seu electrònica. Els formularis corresponents tant de sol·licitud com de formalització de matrícula es troben disponibles en l’àrea ‘Tràmits per temes > Educació' i s’hauran de presentar en termini corresponent.

En els documents adjunts a esta notícia es troben:

 
Una vegada publicades les llistes d’admesos/exclosos definitivament en les Escoles Infantils Municipals curs 2012-2013, per a la formalització de la matrícula s’hauran de presentar en les Escoles Infantils Municipals els documents següents:

  • Resguard d’ingrés efectuat en el compte municipal de Ruralcaja: 3082-1047-85-3031459229.